05.09.2019

Od 17. lipnja 2019. započinje izdavanje kartica tahografa GEN2 za vozače, poduzeća i nadzorna tijela

Od 17. lipnja 2019. započinje izdavanje kartica tahografa GEN2 za vozače, poduzeća i nadzorna tijela

AKD d.o.o. kao nositelj javne ovlasti za izdavanje memorijskih kartica tahografa od 17. lipnja 2019. započinje s izdavanjem kartica tahografa GEN2 za vozače, poduzeća i nadzorna tijela. Kartice radionica GEN2 se izdaju od 19. travnja 2019.

Pozivamo sve vozače, zakonske zastupnike prijevoznika (pravne osobe/tvrtke, fizičke osobe/obrtnici i ostale obveznike posjedovanja kartice poduzeća) te službenike nadzornih tijela da zahtjev za izdavanje kartice od navedenog datuma podnose isključivo na novim obrascu.
Ukoliko nositelj kartice nakon navedenog datuma podnosi zahtjev za obnovom ili nadomještanjem kartice, a iz razloga gubitka/krađe, odnosno neispravnosti, dužan je uz obrazac Zahtjeva priložiti i popunjenu Izjavu o gubitku/krađi kartice tahografa, odnosno Izjavu o neispravnosti/oštećenju/kvaru kartice tahografa.

Također, prije podnošenja zahtjeva podnositelj zahtjeva je dužan upoznati se s Uvjetima korištenja tahografskih kartica i iste prihvatiti.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam